Merit Plan

Kompanija Merit plan osnovana je 2009 godine na inicijativu grupe profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa. Do sada je održano više od 300 treninga/radionica/sesija, u kojima je učestvovalo više hiljada korisnika. Kompanija Merit plan ima stalni godišnji rast od preko 35% u oblasti pružanja HR usluga (ljudski resursi) na teritoriji Srbije, a tokom poslednjih godina aktivnosti su proširene na teritoriju Bosne i Hercegovine i Evropske unije

Merit Plan tim

Merit plan tim saradnika čini stalan tim iskusnih profesionalaca sa dugogodišnjih praktičnim iskustvom u oblasti za koju obavljaju treninge i konsultantske usluge. Merit plan treneri poseduju iskustvo u praktičnom radu za oblasti u kojima drže treninge, prošli su dodatne obuke za trenere i imaju višegodišnje praksu držanja obuka i radionica. Po potrebi angažujemo predavače i konsultante iz regiona sa kojima imamo dugoročnu uspešnu saradnju.

Aktivnosti

U okviru merit plan grupe funkcionišu 3 segmenta aktivnosti:

1. TRENINZI/ OBUKE/RADIONICE/SESIJE/EVALUACIJE

• Kompanijske obuke- po zahtevu kompanija klijenata na tražene teme
• Otvorene obuke- za sve zainteresovane pojedince u smislu grupnih obuka na unapred ponudjene teme
• Individualne obuke- individualno kreirane i namenjene zainteresovanim pojedincima za 1 na 1 obučavanje
• Evaluacije projekata obuke – evaluacije programa obuke po zahtevu donatora

U 2012 godini šest modula obuka kompanije Merit plan sertifikovano je od strane ICIP-EU, Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije.

Mobilni HR
2. USLUŽNO ODELJENJE LJUDSKIH RESURSA

Mobilni HR namenjen je:
• kompanijama koje nemaju sektor ljudskih resursa (HR), a imaju potrebu da im konkretnu aktivnost iz ove oblasti ili kompletno uvodjenje svih aktivnosti i procesa obave stručna lica.
• kompanijama koje imaju HR, ali im je potrebna pomoć u stučnosti I /ili ljudstvu.

3. POSLOVNO OBRAZOVNI FILMOVI

Tokom 2012 godine formiran je CePOF Merit plan (Centar za proizvodnju poslovno obrazovnih filmova kompanije Merit plan) u okviru kojeg se prave poslovno- obrazovni, dugometražni, igrani filmovi.

Filmovi su bazirani na dugogodišnjem iskustvu obuka i edukacija zaposlenih u renomiranim kompanijama.