Otvoreni treninzi

Otvoreni treninzi su namenjeni svim zainteresovanim pojedincima i realizuju se u skladu sa sezonskim kalendarom otvorenih treninga. U ponudi za ovu sezonu imamo sledeće otvorene treninge:Finansije

Osnove računovodstva za vlasnike firmi

Da li ste menadžer kome je potrebno da dobro razume finansijske izveštaje? Ili vlasnik preduzeća kome je neophodno da kontroliše finansijsku stranu svog biznisa? Iako nije neophodno da znate sve aspekte računovodstva i finansija, često je potrebno imati predstavu o funkcionisanju sistema računovodstva u kompaniji, znati šta znače određeni termini i zašto se u finansijama stvari rade na način na koji se rade.

Detaljnije

Analiza finansijskih izveštaja

Trening omogućava polaznicima da shvate suštinu i strukturu osnovnih finansijskih izveštaja sa kojima se sreću u svakodnevnom radu i da na praktičnim primerima uoče kako se interpretira koji pokazatelj.

Detaljnije

Prodaja i tržište

Uspešna prodajna prezentacija

Trening je namenjen svima koji su u direktnom i neposrednom kontaktu sa klijentom/kupcem i prodaju uslugu, rešenje ili proizvod. To su pre svega komercijalisti, prodajni predstavnici, prodajno osoblje, unapređivači prodaje, kao i svi oni koji žele da poboljšaju i unaprede svoju prodajnu komunikaciju, te postanu još uspešniji u poslu kojim se bave.

Detaljnije

Ljudski resursi

Trening za trenere (train the trainer)

Svrha održavanja ove obuke je da predstavi osnovne veštine treninga osobama koji nisu profesionalni treneri, odnosno osobama koje u okviru svojih radnih zadataka povremeno imaju ulogu trenera, kako bi trenerske zadatke obavili maksimalno profesionalno i kvalitetno.

Detaljnije

Intervjuisanje kandidata

Trening je namenjen svima onima koji obavljaju ili planiraju da obavljaju poslove regrutacije i selekcije u svojim kompanijama a žele to da rade na stručan način uz ispravan metodološki pristup.

Detaljnije

Menadžment veštine

Veštine prezentacije

Praktična obuka u vidu radionice čiji je cilj da kroz teoriju, vežbe i primere unapredi veštine prezentovanja polaznika i omogući im da na upečatljiv način prenesu svoje poslovne ideje i nastupaju u javnosti.

Detaljnije

Delegiranje poslova

Da bi menadžer uspešno vodio svoj posao, potrebno je da poseduje veštine vezane za efikasno delegiranje poslova. Delegiranje poboljšava raspoređivanje vremena i doprinosi pravilnom dodeljivanju poslova pojedincima ili timovima.

Detaljnije

Rukovođenje timom

Cilj ovog treninga razvoj sposobnosti rukovođenja i upravljanja kroz motivisanje članova tima, uspešno davanje i primanje povratne informacije, kao i pravilno delegiranje poslova sa ciljem ostvarivanja svakodnevnih zadataka.

Detaljnije

Asertivna komunikacija

Ovaj trening ima za cilj da pomogne ljudima koji žele da unaprede način na koji komuniciraju. Kroz ovaj trening polaznici će bolje upoznati sebe i sopstvene stilove komunikacije, razviti sposobnosti prepoznavanja verbalne i neverbalne poruke drugih ljudi i na najbolji način zastupati svoje interese traženjem onoga što žele i odbijanjem onoga što ne žele.

Detaljnije

Unapređenje ličnih znanja i veština

Obuka za poslovne sekretare

Organizovati sve administrativno-sekretarske aktivnosti na takav način, da posao funkcioniše besprekorno, predstavlja veliki izazov. Iz tog razloga, dobar poslovni sekretar je od neprocenjivog značaja za svaku organizaciju koja ima viziju uspeha.

Detaljnije

Poslovno ponašanje i bonton

Hit trening u 2015/2016 godini sa preko 2000 polaznika! Profesionalno poslovno ponašanje je najpoželjnija karakteristika koju poslodavci traže od svojih zaposlenih. Ovaj trening je koncipiran tako da polaznicima ukaže na osnovne segmente profesionalnog nastupa i da im pruži glavne smernice u  vezi sa pravilima poslovnog ponašanja, komunikacije, bontona i etike.

Detaljnije

Poslovna etika

Trening pokriva pojam poslovne etike i radnog morala u savremenom poslovanju. U sklopu treninga, obrađuju se i pojmovi integriteta, odgovornosti na radnom mestu, etičke norme i kodeksi.

Detaljnije